Rörmokare i Hässelby

Vi fixar det mesta inom vvs och installation

Rörmokare i världsklass

Bor du i Stockholmsområdet och behöver hjälp med badrumsrenovering eller kanske installation av ny värmepump? JGS Rör & Värme i Bromma fixar det mesta inom vvs och installation. Vi är auktoriserade för Säker Vatten och våra skickliga rörmokare utför allt från vvs-installationer i badrummet till reparation av kranar och rör.

Auktoriserad vvs-firma

JGS Rör & Värme räknar med en branscherfarenhet på närmare 50 år och du kan därmed vänta dig en högst professionell service. Vi erbjuder kvalitetstjänster som utförs av vårt duktiga team bestående av både rörmokare och rörinstallatörer. Du som väljer att anlita oss är dock inte bara garanterad professionella hantverkare. Bakom teamet står nämligen också en auktoriserad firma. Vi har certifikat för Säker Vatten och kan utföra alla typer av installationer och reparationer i våtutrymmen.

Genom att använda detta formulär accepterar du att JGS Rör & Värme AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Rörmokare i Hässelby

Snabb reparation

Vårt duktiga team hos oss på JGS Rör & Värme har mångårig erfarenhet och gedigen kunskap om alla typer av vvs-jobb. Vi har både professionella rörinstallatörer och erfarna rörmokare. Oavsett om det gäller en kökskran som läcker eller ett vattenrör som måste ledas om har vi kompetensen som krävs. Just därför är vi en utmärkt partner när det rör renoveringar. Vi både installerar nytt och reparerar gammalt. Vår verksamhet utgår från Bromma i Stockholm, men vi accepterar uppdrag i hela Storstockholm.

Installation av värmepump

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information kring installation av värmepump i hemmet. Det spelar ingen roll om det är en luftvärmepump eller kanske en bergvärmepump som ska installeras – våra rörmokare har lösningen för installationen. Vi besitter en gedigen kunskap om värmepumpar rent allmänt och ger gärna kunder tips och råd inför inköp. Rätt värmepump kan minska uppvärmningskostnaden i bostaden avsevärt. Hör av dig så berättar vi mer!

Våra tjänster

Service & Underhåll - JGS Rör & Värme AB

Service & Underhåll

Reparationer - JGS Rör & Värme AB

Reparationer

Felsökning - JGS Rör & Värme AB

Felsökning

Nyinstallation - JGS Rör & Värme AB

Nyinstallation

Värmepump - JGS Rör & Värme AB

Värmepump

Ditt självklara val när du vill hitta din rörmokare bromma med omnejd!

Kontakta oss

Säkerheten först

Det finns alltid risker med att jobba med vvs och därför är vi ytterst måna om att garantera våra rörmokares säkerhet. I praktiken innebär det att vi strikt förhåller oss till branschens regler och föreskrifter. Vår personal är utbildad inom området och har själva en god kunskap om säkerhet i samband med exempelvis vvs-installationer. Har du som kund någon fundering kring säkerheten när vi jobbar besvarar vi gärna dina frågor.

Glöm inte bort ROT-avdraget

Du har väl inte missat att det faktiskt är möjligt att göra avdrag för din renovering eller installation i hemmet? Med ROT-avdraget kan dina utlägg för att till exempel installera en värmepump eller renovera badrummet bli avdragsgilla. Vi på JGS Rör & Värme applicerar ROT-avdraget redan på din faktura från oss. På så sätt är du garanterad ett bättre pris direkt i samband med att projektet utförs. Du slipper dessutom sköta redovisningen till Skatteverket eftersom vi fixar den biten. Fråga oss gärna gällande ROT-avdrag på våra tjänster eller läs vidare på Skatteverkets hemsida.